Űrlap-betöltő címke
AEB HUNGÁRIA KFT
Directions and map

ADATVÉDELEM ÉS COOKIE SZABÁLYZAT

TÁJÉKOZTATÁS A SZEMÉLYES ADATOK ÉS COOKIE-K KEZELÉSÉRŐL A GDPR (EU) 2016/679 RENDELET 13. CIKKE SZERINT

1. BEVEZETÉS

Az AEB S.p.A. számára a személyes adatok védelme alapvető fontosságú és biztosítja, hogy a tevékenysége során végzett személyes adatok feldolgozása az érdekelt fél jogainak tiszteletben tartásával történik, különös tekintettel a titoktartásra, a személyes identitás védelmére és a személyes adatok védelmére.

 

AEB S.p.A. vállalja, hogy betartja az alábbi általános elveket:

 

  • minden adatot jogszerűen, helyesen és átlátható módon dolgoznak fel az érintettel szemben, összhangban az EU 2016/679 rendeletben (továbbiakban: GDPR) megállapított elvekkel és a személyes adatok védelméről szóló hatályos jogszabályokkal;
  • a személyes adatokat csak a jelen irányelvben megjelölt célokra használják fel;
  • célunk a lehető legkevesebb személyes adat gyűjtése, feldolgozása és felhasználása;
  • ha az összegyűjtött személyes adatokra már nincs szükség semmilyen célra és törvény nem kötelez azok megőrzésre, mindent megteszünk annak törlése, megsemmisítése vagy névtelenítése érdekében;
  • az adatvesztés, a tiltott vagy helytelen használat, valamint az illetéktelen hozzáférés megakadályozása érdekében különleges biztonsági intézkedéseket alkalmazunk;
  • a személyes adatok nem kerülnek megosztásra, eladásra, nem tesszük elérhetővé és nem továbbítjuk az információban megjelölt alanyokon kívüli személyek számára.

 

Ez a Tájékoztató a személyes adatok feldolgozásának módszereit írja le:

 

  • www.aeb-group.com webhely látogatói/felhasználói számára, akiket önállóan vagy harmadik felek útján szereztek meg a webhelyen keresztül; 
  • Az állásokra jelentkezőkszámára az ezen a weboldalon gyűjtött pályázatokon vagy más csatornákon keresztül; 
  • Az AEB S.p.Avásárlói számára a meglévő kereskedelmi kapcsolatokkal összefüggésben; 
  • Az AEB S.p.Abeszállítói számára a meglévő szerződéses kapcsolatokkal összefüggésben. 

2. ADATKEZELŐ ÉS KAPCSOLATOK

Az Adatkezelő az AEB S.p.A., székhelye San PoloBrescia, via Arici 104 (adószám: 04015140967) és a következő elérhetőségen vehető fel a kapcsolat: Tel: +3903023071, Fax: +390302307281, email: privacy@aeb-group.com, ahol bármilyen kérdést feltehet ezen információkkal vagy a személyes adatok feldolgozásával kapcsolatban, és gyakorolhatja a GDPR által biztosított összes jogot. 

3. AZ INTERNETES OLDALT LÁTOGATÓK ÉS FELHASZNÁLÓK SZEMÉLYES ADATAINAK KEZELÉSE 

3.1 NAVIGÁCIÓS ADATOK

Normál működésük során a webhely működtetéséhez használt informatikai rendszerek és szoftveres eljárások olyan személyes adatokat szereznek be, amelyek továbbítása közvetett módon az internetes kommunikációs protokollok használatában rejlik. Ez olyan információ, amelyet nem az azonosított érdekelt felekkel való összekapcsolás céljából gyűjtöttek, de amely természeténél fogva a harmadik felek birtokában lévő adatok feldolgozása és azokkal való kapcsolat révén lehetővé teszi a felhasználók azonosítását.

 

Ez az adatkategória magában foglalja a felhasználók által használt számítógépek és terminálok IP-címeit vagy domainneveit, a kért erőforrások URI/URL jelölésében szereplő címeket, a kérés időpontját, a kérelem szerverhez történő benyújtásának módját, a válaszként kapott fájl méretét, a kiszolgáló által adott válasz állapotát jelző numerikus kódot (sikeres, hiba stb.), valamint az operációs rendszerrel és a felhasználó számítógépes környezetével kapcsolatos egyéb paramétereket.

 

Ezeket az adatokat, melyek az internetes szolgáltatások igénybevételéhez szükségesek a következő célokból kezelik:

  • statisztikai információk szerezése a szolgáltatások használatáról (leglátogatottabb oldalak, a látogatók száma időszak vagy nap szerint, földrajzi területek stb.);
  • a kínált szolgáltatások megfelelő működésének ellenőrzése.

A navigációs adatok csak a működéshez szükséges ideig maradnak meg és összesítésüket követően azonnal törlődnek, a bűncselekmények igazságügyi hatóság általi kivizsgálásának szükséges sérelme nélkül.

3.2 A FELHASZNÁLÓ JÓVÁHAGYÁSÁVAL GYŰJTÖTT ADATOK

Néhány önkéntesen szolgáltatott személyes adat megfelelő űrlapok segítségével gyűjthető:

 

  • A Kapcsolat űrlapból személyes kapcsolattartási adatokat gyűjtünk termékeinkkel kapcsolatos információkérésekre, a kereskedelmi, adminisztratív és átláthatósági információk iránti kérelmekre való válaszadás vagy panaszok megválaszolása céljából.

 

  • A Dolgozz velünk űrlapból személyes kapcsolattartási adatokat és a jelölt önéletrajzában szereplő további adatokat gyűjtünk.

 

  • A Hírlevél űrlap lehetővé teszi, hogy feliratkozzon hírlevelünkre, amely az AEB Csoport híreit, kezdeményezéseit és eseményeit kínálja a feliratkozók számára. Ehhez E-mail címre van szükség és a feliratkozáshoz konkrét, szabad és tájékozott beleegyezés szükséges. Az adatokat a hírlevélre történő feliratkozás végleges visszavonásáig őrzik, és minden elküldött üzenet alján megtalálható link segítségével bármikor szabadon elérhetőek. Ezek az adatok felhasználhatóak az AEB Spa Szolgáltatásokkal és Termékekkel kapcsolatos felhasználói kommunikáció - ideértve a kereskedelmi kommunikációt is - küldésére, amelyek iránt a felhasználó érdeklődését fejezte ki.

 

Az adatokat annyi ideig tárolják, ameddig kompatibilis a gyűjtés céljával.

 

A Felhasználónak lehetősége van eldönteni, hogy megadja vagy nem a személyes adatokat a fent említett űrlapon azáltal, hogy e-mailben információkérést küld a Webhelynek. Az adatszolgáltatás megtagadása lehetetlenné teszi a kért szolgáltatás megszerzését. Az adatokat annyi ideig tárolják, ameddig kompatibilis a gyűjtés céljával.

3.3 COOKIES

Annak érdekében, hogy szolgáltatások a lehető leghatékonyabbak és könnyebben használhatóak legyenek, ez a Webhely cookie-kat használ. Ezért, amikor meglátogatja a Webhelyet, a felhasználó eszközre minimális mennyiségű információ kerül bevitelre, például „cookie” -nak nevezett kicsi szöveges fájlok, amelyek a felhasználó Webböngésző-könyvtárába kerülnek mentésre. Különböző típusú cookie-k vannak, de alapvetően a cookie célja az, hogy a webhely hatékonyabban működjön, és bizonyos funkciók elérhetővé váljanak.

 

ELSŐDLEGES NAVIGÁCIÓ MENTÉSE

Ez a Weboldal Cookie-kat használ a böngészési beállítások mentéséhez és a Felhasználó böngészési élményének optimalizálásához.

Ezek a Cookie-k például a nyelv beállításához vagy a weboldal Tulajdonosa által a statisztikák kezeléséhez használt cookie-kat tartalmazzák.

STATISZTIKA

Ez a webhely a Google Analytics

segítségével gyűjti a webhelyen végzett felhasználói navigációval kapcsolatos információkat.

Ha meg szeretné tekinteni a Google vállalat adatvédelmi politikáját a Google Analytics szolgáltatással kapcsolatban, kérjük, látogasson el a következő webhelyre: http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html

 

A Google adatvédelmi politikáját megismerheti a következő webhelyen: https://policies.google.com/privacy?hl=en

 

A Google Analytics cookie-kat letilthatja egy adott böngésző-bővítmény letöltésével, amelyet a következő URL-en talál: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

INTERAKTÍV CSEVEGŐPLATFORM

Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy közvetlenül a Weboldalon lépjen kapcsolatba harmadik fél által kezelt élő csevegőplatformokkal. Ez lehetővé teszi a Felhasználó számára, hogy kapcsolatba lépjen az AEB munkatársaival, hogy további információkat kérjen a termékekről vagy szolgáltatásokról, vagy az AEB munkatársainak, hogy kapcsolatba lépjenek a Felhasználóval, miközben a weboldalt böngészik.

Abban az esetben, ha interaktív szolgáltatást telepítenek élő csevegőplatformokkal, akkor valószínű, hogy még akkor is, ha a Felhasználók nem használják a szolgáltatást, az Felhasználási Adatokat gyűjt azokon az oldalakon, amelyekre telepítve van. Ezen kívül élő csevegés is rögzíthető.

 

Widget di Tawk.to (tawk.to ltd.)

A Widget di Tawk.to egy interaktív szolgáltatás a Tawk.to élő chat platformon, melyet a tawk.to ltd. forgalmaz.

Összegyűjtött személyes adatok: Cookie-k és Használati adatok.

Kezelés helye: Egyesült Királyság – Privacy Policy

LEVELEZŐLISTA VAGY HÍRLEVÉL (EZ A WEBOLDAL)

A levelezőlistán vagy a hírlevélen történő regisztrációval a Felhasználó e-mail címe automatikusan bekerül a kapcsolattartók listájába, amely az erre a Webhelyre vonatkozó információkat, ideértve a kereskedelmi és promóciós információkat is továbbítani lehet.

A Felhasználó e-mail címének gyűjtésére a Mailchimp szolgáltatáson keresztül kerül sor.

Ez a szolgáltatás lehetővé teszi az e-mailek, telefonos kapcsolattartások vagy bármilyen más típusú kapcsolattartások adatbázisainak kezelését, amelyeket a Felhasználóval folytatott kommunikációhoz használnak.

Ezek a szolgáltatások lehetővé tehetik az adatok gyűjtését a Felhasználó általi üzenetek dátumának és idejének megjelenítésével, valamint a Felhasználó ezekkel kapcsolatos interakcióiról, például az üzenetekbe beillesztett linkek kattintására vonatkozó információkról.

REMARKETING ÉS BEHAVIORAL TARGETING

Az ilyen típusú szolgáltatás lehetővé teszi ennek a Webhelynek és partnereinek a kommunikációt, optimalizálást és a hirdetések megjelenítését annak alapján, ahogy a Webhelyet a Felhasználó korábban használta.

Ezt a tevékenységet a Felhasználási Adatok és a Cookie-k használatának nyomon követésével hajtják végre és információkat továbbítanak azoknak a partnereknek, akikhez a remarketing és a behavioral targeting kapcsolódik.

Az alább felsorolt ​​szolgáltatások által kínált leiratkozási lehetőségeken túl a Felhasználó a Network Advertising Initiative lemondási oldalának meglátogatása mellett dönthet úgy is, hogy kizárja a harmadik felek által nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatos cookie-k fogadását.

 

Remarketing Google Ads (Google LLC)

Remarketing Google Ads egy olyan remarketing és magatartási célzási szolgáltatás, amelyet a Google LLC forgalmaz és amely összekapcsolja ennek a Webhelynek a tevékenységét a Google Ads hirdetési hálózatával és a DoubleClick Cookie-val. A Felhasználók dönthetnek úgy, hogy nem használják a Google cookie-kat a hirdetések személyre szabásához, ha meglátogatják a Google Hirdetési beállításokat.

Összegyűjtött személyes adatok: Cookie; Használati adatok.

 

Kezelés helye: Egyesült Államok – Privacy Policy – Opt Out. Szorosan alárendelt a Privacy Shield-nek.

 

A cookie-knak a merevlemezen történő regisztrálása ellen kifogást emelhet, ha a navigációs böngészőt (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari etc…) úgy állítja be, hogy letiltsa a cookie-kat.

A művelet elvégzése után azonban előfordulhat, hogy a weboldalak egyes funkciói nem működnek megfelelően.

3.4 A WEBOLDAL FELHASZNÁLÓI SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSÁNAK JOGI ALAPJA

Az adatok szolgáltatása kötelező minden esetben, amikor a jogi és szerződéses kötelezettségek előírják, ezért az adatok teljes vagy részleges átadásának megtagadása lehetetlenné teheti a kért szolgáltatások nyújtását. A társaság a felhasználók választható adatait hozzájárulás alapján dolgozza fel, vagyis a jelen adatvédelmi politika kifejezett jóváhagyásával és a fent leírt módszerekkel és célokkal kapcsolatban.

3.5 A KEZELÉS MÓDJA ÉS HELYE

Az Adatkezelő alkalmazza a megfelelő biztonsági intézkedéseket a Személyes Adatok jogosulatlan hozzáférésének, nyilvánosságra hozatalának, módosításának vagy megsemmisítésének megakadályozása érdekében. A kezelést informatikai és/vagy telematikai eszközökkel végezzük, szervezeti módszerekkel és a megadott célokhoz szorosan kapcsolódó logikával.

Az adatokat azokban az üzemeltetési irodákban dolgozzák fel, ahol a Társaság szerveződött, valamint az Adatfeldolgozóknak kinevezett és megnevezett vállalatoknál, akik annak Felelősei. Az adatokat nem továbbítják az Európai Unión kívülre. Mindenesetre egyértelmű, hogy a Tulajdonosnak szükség esetén joga van a kiszolgálók helyét az EU-n kívüli országokba költöztetni. Ebben az esetben az Adatkezelő már mostantól biztosítja, hogy az adatok továbbítása az alkalmazandó jogi rendelkezésekkel összhangban történik, szükség esetén olyan megállapodások meghatározásával, amelyek garantálják a megfelelő szintű védelmet.

Az adatfeldolgozást a fent említett célok eléréséhez feltétlenül szükséges ideig végzik, a törvényben előírt tárolási feltételek sérelme nélkül.

3.6 SZEMÉLYES ADATOK KOMMUNIKÁCIÓJA ÉS/VAGY KÖZZÉTÉTELE

A Felhasználók összegyűjtött személyes adatait a Webhelyen elérhető szolgáltatásokat nyújtó cégek számára közölhetjük. Bizonyos adatokat statisztikai célokból névtelenül közölhetnek és összesíthetnek csoportos társaságokkal vagy harmadik felekkel. Személyes adatokat meg lehet osztani, ha azt törvény és/vagy kormányzati hatóságok előírják. A személyes adatokat az érintett felhasználó hozzájárulása nélkül nem továbbítják vagy nem osztják meg, kivéve a törvény által kifejezetten megengedett vagy az ebben a közleményben előírt eseteket.

4. A PÁLYÁZÓK SZEMÉLYES ADATAINAK FELDOLGOZÁSA A FOGLALKOZTATÁSI KAPCSOLATOK LÉTREHOZÁSÁRA

4.1 A FELDOLGOZOTT ADATOK TÍPUSAI ÉS A FELDOLGOZÁS CÉLJA

AEB S.p.A. feldolgozza a jelentkezőknek a munkaviszony létesítéséhez szükséges, önkéntesen szolgáltatott személyes adatait, amelyeket a www.aeb-group.com weboldalon található Dolgozz velünk űrlap formában vagy közvetlen kommunikáció, rendes e-mail vagy egyéb csatornák útján adnak meg. 

AEB S.p.A. feldolgozza a jelöltek által szolgáltatott adatokat munkaviszony létesítése céljából. A feldolgozott személyes adatok azonosító adatok (például név, vezetéknév, nem, születési idő és hely, tartózkodási hely, állampolgárság, adószám, fénykép és végzett tevékenység) és elérhetőségi adatok (például cím, telefonszám, e-mail), valamint az önéletrajzban szereplő bármely egyéb információ, vagy azt, hogy a jelölt kapcsolatot létesít az AEB SpA-val a fenti célokra. 

Az ilyen személyes adatok ezen feldolgozásának célja a pályázó értékelése, tekintettel az AEB S.p.A-val fennálló munkaviszony kialakulásáraIlyen adatok hiányában ezt az értékelést nem lehet elvégezni, és ezért semmiféle munkaviszony nem állapítható meg. 

www.aeb-group.com webhely Gyakornoki szakaszában összegyűjtött pályázatok lehetővé teszik a bor-, sör-, étel- és italágazatban szakmai gyakorlatot kereső jelöltek számára, hogy kapcsolatba lépjenek az ajánlatot kínáló cégekkel a profiljuk közzétételével. 

AEB S.p.A. feldolgozza a személyes elérhetőségi adatokat és a jelöltek által spontán módon megadott önéletrajzban szereplő adatokat annak érdekében, hogy kapcsolatba lépjenek együttműködőket kereső vállalatokkal. 

Az a jelölt, aki elküldi önéletrajzát szakmai jelentkezésének benyújtására, kizárólag felelős az elküldött adatok helyességéért és pontosságáért. 

4.2 A PÁLYÁZATOKBAN SZEREPLŐ SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSÁNAK JOGI ALAPJA

A feldolgozás jogalapja az, hogy eleget tegyen a jelentkezés iránti kérelemnek, amelyet az érdekelt fél kinyilvánít önéletrajzának és/vagy a bemutatkozó levelének, vagy hasonló tartalmú egyéb kommunikációnak az elküldésével a munkaviszony esetleges létesítése céljábólEzen kívül a kérelem kézhezvétele után ez a feldolgozás és a kérelemben említett személyes adatok tárolása az adatkezelő jogos érdekének érvényesítése érdekében végezhető el a későbbi kiválasztási tevékenységek, vagy a szakmai gyakorlati javaslathoz kapcsolódó tevékenységek elvégzésében az AEB Csoportjának vagy az AEB SpA ügyfeleknek is. 

4.3 A KEZELÉS MÓDJA ÉS HELYE

Az Adatkezelő elfogadja a megfelelő biztonsági intézkedéseket a személyes adatok jogosulatlan hozzáférésének, nyilvánosságra hozatalának, módosításának vagy megsemmisítésének megakadályozása érdekében. A kezelést informatikai, telematikai és papír eszközökkel végezzük, szervezeti módszerekkel és a megadott célokhoz szorosan kapcsolódó logikával.

Az adatokat azokban az üzemeltetési irodákban dolgozzák fel, ahol a Társaság szerveződött, valamint az adatfeldolgozóknak kinevezett és megnevezett vállalatoknál, akik a kezelés Felelősei. Az adatokat nem továbbítják az Európai Unión kívülre. Mindenesetre egyértelmű, hogy a Tulajdonosnak szükség esetén joga van a kiszolgálók helyét az EU-n kívüli országokba költöztetni. Ebben az esetben az Adatkezelő már mostantól biztosítja, hogy az adatok továbbítása az alkalmazandó jogi rendelkezésekkel összhangban történik, szükség esetén olyan megállapodások meghatározásával, amelyek garantálják a megfelelő szintű védelmet.

Az adatfeldolgozást a fent említett célok eléréséhez feltétlenül szükséges ideig végzik, a törvényben előírt tárolási feltételek sérelme nélkül.

4.4 SZEMÉLYES ADATOK KOMMUNIKÁCIÓJA ÉS/VAGY KÖZZÉTÉTELE

Az Felhasználók összegyűjtött személyes adatait továbbíthatjuk az AEB Csoport vállalkozásaihoz, az AEB S.p.A ügyfélvállalataihoz, akik szakmai gyakorlatokat kínálnak az AEB weboldal „Gyakornok” részében, olyan vállalkozások, amelyek a feldolgozás céljaival kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtanak. Személyes adatokat meg lehet osztani, ha azt törvény és/vagy kormányzati hatóságok előírják. A személyes adatokat az érintett felhasználó hozzájárulása nélkül nem továbbítják vagy osztják meg, kivéve a törvény által kifejezetten megengedett vagy az ebben a közleményben előírt eseteket.

5. ÜGYFELEK SZEMÉLYES ADATAINAK KEZELÉSE

5.1 A FELDOLGOZOTT ADATOK TÍPUSAI ÉS A FELDOLGOZÁS CÉLJA

AEB S.p.A. a kért termékek és szolgáltatások biztosítása céljából feldolgozhatja a személyes ügyféladatokat. A feldolgozott személyes adatok az azonosítási és kapcsolattartási adatok (például cím, telefonszám, e-mail).

Az ilyen személyes adatok ezen feldolgozásának célja a szerződéses és jogi kötelezettségek teljesítése, ezért szükséges a kért szolgáltatások nyújtásához.

AEB S.p.A. a fent említett adatokat az Ügyfelek elégedettségi felméréseinek elvégzéséhez és az ügyfeleknek szánt közvetlen marketing célokra is feldolgozhatja, akiknek ugyanakkor bármikor és ingyenesen garantálják a jogot, hogy ellenvetéssel éljen ez ellen. Ellenvetés esetén az ügyfél személyes adatait ezekre a célokra nem dolgozzák fel.

5.2 A SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSÁNAK JOGI ALAPJA

Ennél fogva maga a feldolgozás jogalapja:

  • jogi kötelezettségek teljesítése a szerződés teljesítéséhez kapcsolódó igényekre, valamint az érdekelt felek igényeinek teljesítésére;
  • az adatkezelő jogos érdeke az Ügyfél-elégedettségi felmérések és az ügyfelek felé irányuló közvetlen marketing kezdeményezések elvégzése során, figyelembe véve a velük fennálló kapcsolatot, valamint alapvető jogaik és szabadságaik védelmét, amelyet szintén garantálnak a fent említett jogok.
5.3 A KEZELÉS MÓDJA ÉS HELYE

Az Adatkezelő elfogadja a megfelelő biztonsági intézkedéseket a személyes adatok jogosulatlan hozzáférésének, nyilvánosságra hozatalának, módosításának vagy megsemmisítésének megakadályozása érdekében. A kezelést informatikai, telematikai és papír eszközökkel végezzük, szervezeti módszerekkel és a megadott célokhoz szorosan kapcsolódó logikával.

Az adatokat azokban az üzemeltetési irodákban dolgozzák fel, ahol a Társaság szerveződött, valamint az adatfeldolgozóknak kinevezett és megnevezett vállalatoknál, akik a kezelés Felelősei. Az adatokat nem továbbítják az Európai Unión kívülre. Mindenesetre egyértelmű, hogy a Tulajdonosnak szükség esetén joga van a kiszolgálók helyét az EU-n kívüli országokba költöztetni. Ebben az esetben az Adatkezelő már mostantól biztosítja, hogy az adatok továbbítása az alkalmazandó jogi rendelkezésekkel összhangban történik, szükség esetén olyan megállapodások meghatározásával, amelyek garantálják a megfelelő szintű védelmet.

Az adatfeldolgozást a fent említett célok eléréséhez feltétlenül szükséges ideig végzik, a törvényben előírt tárolási feltételek sérelme nélkül.

5.4 SZEMÉLYES ADATOK KOMMUNIKÁCIÓJA ÉS/VAGY KÖZZÉTÉTELE

A Felhasználók összegyűjtött személyes adatait továbbíthatjuk az AEB Csoport vállalkozásanak és azoknak a vállalatoknak, amelyek a feldolgozás céljaival kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtanak. Személyes adatokat meg lehet osztani, ha azt törvény és/vagy kormányzati hatóságok előírják. A személyes adatokat az érintett felhasználó hozzájárulása nélkül nem továbbítják vagy osztják meg, kivéve a törvény által kifejezetten megengedett vagy az ebben a közleményben előírt eseteket.

6. A SZÁLLÍTÓK SZEMÉLYES ADATAINAK FELDOLGOZÁSA

6.1 A FELDOLGOZOTT ADATOK TÍPUSAI ÉS A FELDOLGOZÁS CÉLJA

AEB S.p.A. feldolgozhat bizonyos, a beszállítóval kapcsolatos személyes adatokat, ha természetes személy és/vagy magának a szolgáltatónak a munkavállalói és együttműködői (a második esetben akkor is, ha a beszállító jogi személy) a magukkal a szállítókkal kötött szerződések megkötése és végrehajtása céljából.

AEB S.p.A. minden erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy ezt az információt a fent említett érdekelt természetes személyek rendelkezésére bocsássák, először e dokumentumnak a weboldalon történő közzétételével. Meg kell azonban jegyezni, hogy a kérdéses információ közlése az összes érdekelt féllel, különös tekintettel minden egyes beszállítójának minden alkalmazottjával és együttműködőjével, akinek vonatkozásában személyes adatokat fogad vagy gyűjt, aránytalan erőfeszítéseket jelentene az AEB S.p.A számára vagy bizonyos esetekben ez még lehetetlen is lehet. Ezt figyelembe véve az AEB S.p.A. továbbítja és terjeszti ezt az információt a fent leírt kezelésben részt vevő érdekelt feleknek, azaz Munkavállalóiknak és Együttműködőiknek (mindazonáltal megneveztt és a definícióba belefoglalja az összes természetes személyt is, akinek az adatait továbbra is továbbítani lehet az AEB SpA-hoz, vagy amely számára az ismert és a szállítási szerződés teljesítése) minden alkalmas eszközzel.

A feldolgozott személyes adatok a szállítóval és/vagy Munkavállalóival és Együttműködőivel kapcsolatos azonosító és kapcsolattartási adatok (például cím, telefonszám, e-mail), amelyekkel az AEB S.p.A-val továbbíthatók a szokásos tevékenységek részeként, amelyek jellemzik a meglévő vagy létrehozni kívánt ellátási kapcsolatokat.

Ezen személyes adatok feldolgozásának célja szállítási szerződések megkötése vagy végrehajtása és szükséges azok elérésére. Ilyen adatok hiányában előfordulhat, hogy a szerződéseket nem lehet megfelelő módon megkötni vagy végrehajtani.

Ennél fogva maga a bánásmód jogalapja a szerződéskötést megelőző tárgyalások lefolytatása a szállítóval egyetértésben vagy az árubeszerzésnek ugyanazon vagy jogi kötelezettségekkel történő teljesítése.

6.2 A BESZÁLLÍTÓK SZEMÉLYES ADATAI FELDOLGOZÁSÁNAK JOGI ALAPJA

Ennél fogva maga a bánásmód jogalapja a szerződéskötést megelőző tárgyalások lefolytatása a szállítóval egyetértésben vagy az árubeszerzésnek ugyanazon vagy jogi kötelezettségekkel történő teljesítése.

6.3 A KEZELÉS MÓDJA ÉS HELYE

Az adatkezelő elfogadja a megfelelő biztonsági intézkedéseket a személyes adatok jogosulatlan hozzáférésének, nyilvánosságra hozatalának, módosításának vagy megsemmisítésének megakadályozása érdekében. A kezelést informatikai, telematikai és papír eszközökkel végezzük, szervezeti módszerekkel és a megadott célokhoz szorosan kapcsolódó logikával.

Az adatokat azokban az üzemeltetési irodákban dolgozzák fel, ahol a Társaság szerveződött, valamint az adatfeldolgozóknak kinevezett és megnevezett vállalatoknál, akik a kezelés Felelősei. Az adatokat nem továbbítják az Európai Unión kívülre. Mindenesetre egyértelmű, hogy a Tulajdonosnak szükség esetén joga van a kiszolgálók helyét az EU-n kívüli országokba költöztetni. Ebben az esetben az adatkezelő már mostantól biztosítja, hogy az adatok továbbítása az alkalmazandó jogi rendelkezésekkel összhangban történik, szükség esetén olyan megállapodások meghatározásával, amelyek garantálják a megfelelő szintű védelmet.

Az adatfeldolgozást a fent említett célok eléréséhez feltétlenül szükséges ideig végzik, a törvényben előírt tárolási feltételek sérelme nélkül.

6.4 SZEMÉLYES ADATOK KOMMUNIKÁCIÓJA ÉS/VAGY KÖZZÉTÉTELE

A beszállítók összegyűjtött személyes adatai továbbíthatóak az AEB-csoport vállalkozásaihoz és azokhoz a vállalatokhoz, amelyek a feldolgozás céljaival kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtanak. Személyes adatokat meg lehet osztani, ha azt törvény és/vagy kormányzati hatóságok előírják. A személyes adatokat az érintett felhasználó hozzájárulása nélkül nem továbbítják vagy osztják meg, kivéve a törvény által kifejezetten megengedett vagy az ebben a közleményben előírt eseteket.

7. AZ ÉRDEKELT FÉL JOGAI

Az érdekelt fél, azaz a természetes személy, akire a személyes adatok vonatkoznak, jogosult az Adatkezelőt kérni személyes adatainak eléréséhez, azok helyesbítéséhez vagy törléséhez, valamint korlátozást kérni vagy kezelése ellen szólni. Az érdekelt félnek joga van az adatok hordozhatóságához is. E jogok gyakorlására hivatkozhat az ebben a nyilatkozatban megjelölt kapcsolatokra.

Minden beérkezett kérelmet az alkalmazandó szabályok rendelkezéseinek megfelelően kezelnek és teljesítenek, figyelembe véve az elfogadás feltételeinek tényleges fennállását is. Ennek hiányában az Adatkezelő nem követi nyomon a kéréseket. Az Adatkezelő mindent megtesz annak érdekében, hogy a jogos és megalapozott kérésekre a kézhezvételtől számított egy hónapon belül válaszoljon. A kérelmek bonyolultságától és számától, valamint a fentiekben meghatározottak szerint ez a határidő két hónappal meghosszabbítható. A kérelem kezelésével és azzal szemben az érdekelt félnek lehetősége van panaszt benyújtani a www.garanteprivacy.it felügyeleti hatósághoz és bírósági fellebbezést javasolni.

8. AZ ADATVÉDELMI POLITIKA FRISSÍTÉSE

Ezt az információt 2019. november 12-én frissítették, és rendszeresen felülvizsgálhatók a végrehajtott kezelésekkel, valamint a referencia-jogszabályokkal és az ítélkezési gyakorlattal kapcsolatos változásokkal kapcsolatban. 

Szeretne értesülni a Csoport újdonságairól, kezdeményezéseiről és rendezvényeiről? Iratkozzon fel hírlevelünkre!